Преобразуваха Спортното училище в държавно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
00:00 / 30.11.-1
1273
Спортното училище "Васил Левски" в Пловдив става държавно, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това гласуваха на днешната сесия общинските съветници на града. Кметът Иван Тотев съобщи, че вече е подписал споразумението с ЕВН за изплащане на задълженията на школото и спортните клубове, възлизащи на 380 000 лв, за което вече писахме

СУ "Васил Левски" е с национална значимост. С оглед видовете спорт и профила на обучение, то задоволява образователните интереси и потребности не само на област Пловдив. За това свидетелстват държавните и международни успехи, завоювани от учениците през последните 4 години. С превръщането на училището в държавно ще се оптимизира и спортно-тренировъчната база, което ще доведе до завоюване на по-високи спортни резултати, се казва още в предложението на Тотев.

От тук нататък всички спортни клубове, които искат да ползват базата на училището, трябва да открият партиди на името на собствените си дружества, поясни още градоначалникът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).