Марин Бакалов: Това ръководство ще върне славата на Ботев Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:33 / 13.09.2012
2928
Главният скаут на Ботев Пд Марин Бакалов каза, че ръководството ще върне клуба към най-добрите му години.

"Играта на отбора в първите кръгове е на много добро ни­во. Трябва да запазим тази инерция. Публиката е довол­на, което е показателно, че Ботев върви в правилна посо­ка", коментира легендата на "жълто-черните". 

"Играем силно и у дома, и като гост. Мисля, че и срещу Левски можехме да вземем не­що, но нямахме късмет. Всич­ки работим, за да върнем клу­ба към най-добрите му годи­ни. Ръководството прави всичко възможно това да се случи. ", допълни още той. 

"Искаме Ботев отново да си е на мястото и да бъде фактор в А група. Надявам се да успеем да го сторим. Най-важно е да продължава да се развива клубната база. Целта е скоро да може дори и нацио­налният тим да я ползва. Ис­каме да се създаде добро мяс­то за развитие на подраства­щите и школата на Ботев отново да бъде най-добрата в България. Дано скоро в пър­вия отбор има доста наши кадри", завърши Бакалов. 

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).