Таран на Черно море готов за Ботев Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:41 / 12.09.2012
2935
Нападателят на Черно море Георги Божилов ще бъде на линия за домакинството на Ботев Пловдив. Той напусна принудително терена при загубата с 0:4 от Левски, след като получи изкълчване на раменната става. Тя бе обездвижена със специален ръкав, а през миналата седмица Божилов се готви само във фитнеса. 

Нападателят вече тренира наравно със съотборниците си и със сигурност ще играе срещу канарчетата. Същото се отнася и за Стамен Ангелов, който бе контузен в контролата с Нефтохимик в петък. Под въпрос за двубоя продължава да бъде Симеон Симеонов

В същото време болките в кръста на Росен Колев се възобновиха и поради тази причина той тренира на облекчен режим вчера. От лекарския щаб на моряците споделиха, че ще направят всичко възможно Колев да играе срещу Ботев. "Има възпален нерв. Надяваме се да се оправи до ден-два", казаха от лагера на Черно море.


Източник: arenavarna.com


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).