Натириха двама аржентинци от Локо, прибраха ги в Марек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:59 / 27.01.2008
2320
Треньорският щаб на Локо (Пд) се отказа от услугите на аржентинците Хорхе Нунес и Диего Сентурион. Двамата обаче веднага се присъединиха към подготовката на Марек.

На „Лаута" обаче остана третият аржентинец от дошлите на проби в началото на зимната подготовка - нападателят Иван Мориконе. Със „смърфовете" още една седмица ще тренира и киргизстанецът Карим Израилов.

Генсекът на Локо (Пд) Атанас Узунов, заяви че и вчера е имал разговори по телефона с колеги от Лариса. Гърците отново потвърдили, че не се отказват от услугите на Мартин Камбуров. „Нямам зор да продавам Марто. Получавам обаждания от много отбори. Не питат само за Камбуров, но и за други наши футболисти. Все още не сме започнали преговори с никой", каза бившият арбитър.

Избягалият от Брестник бесарабски българин Сергей Станев няма да бъде издирван от ръководството на Локо (Пд). Узунов каза, че и без него „смърфовете" ще ги бъде.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).