Черно море с куп проблеми преди Ботев Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
09:22 / 10.09.2012
6297
Черно море ще направи едва три тренировки с 16 полеви играчи преди мача с Ботев Пд през този уикенд във Варна, пише "7 дни спорт". Едва по средата на седмицата моряците ще се съберат в пълен състав, след като се очаква да отшумят контузиите на Стамен Ангелов, Симеон Симеонов и евентуално на Георги Божилов.

От Бразилия пък днес или утре се прибира Самуел Камазола, който изкара една седмица в родината си, за да види първородната си дъщеря. Треньорът Стефан Генов обяви, че
ако Божилов не направи поне две тренировки, няма да го ползва срещу пловдивчани. Както е известно, рамото на халфа е изкълчено и обездвижено с шина.

- Болките му са по-леки, но след като свали шината през седмицата и започне раздвижване, ще сме наясно със състоянието му - коментира Генов. Една от малкото добри новини за него е, че титулярният ляв бек Ивелин Янев-Мечката вече е готов за игра. Футболистът още няма игрови минути през този полусезон.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).