Екипите от мача със Сливен на благотворителен търг за Жоро Лазаров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
17:46 / 05.09.2012
4216
ПФК Ботев Пловдив и неговите привърженици продължават с благотворителните акции за подпомагане лечението на 11-годишния Георги Лазаров, който страда от тумор в мозъка. Фланелките, с които футболистите на Ботев ще играят в мача срещу Сливен ще бъдат разпродадени на импровизиран търг, средствата, от който ще отидат за лечението на малкия Жоро.

"Канарчетата" ще се появят на терена в нови екипи (на снимката) в жълто-черно райе и №12 на гърба. Фланелките са 22 на брой, като 16 от тях са с размер L, а 6 с размер XL.

Търгът ще се проведе при следните условия:

- На входа на стадиона ще има листчета, на които желаещите да участват в наддаването за една от 22-те фланелки трябва да запишат трите си имена и сумата, която предлагат.

- Минималната сума за участие в търга е 100 лева.

- Листчетата се пускат в урна. Победители в търга ще бъдат най-високите 22 предложения.

- Имената на спечелилите ще бъдат обявени веднага, след като бъдат обработени резултатите.

- 22-мата победители трябва да имат готовност да заплатят фланелката след края на срещата, когато ще могат да получат и своя екип.

- Всички, които нямат възможност да присъстват на двубоя Ботев - Сливен, но желаят да участват в търга, могат да направят това чрез свой приятел или познат, който да попълни имената и офертата от тяхно име.

Сумата събрана от търга и входа за мача, билета за който е на цена от 2 лева, ще бъде дарена за лечението на Георги Лазаров, който се нуждае от сложна животоспасяваща операция в чужбина.

По примера на мачовете с Черноморец и Монтата, на стадион "Христо Ботев" отново ще има поставени специални урни, в които всеки желаещ да подпомогне благотворителната кауза може да дари средства.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).