Феро: Готови сме за мача с Монтана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
12:46 / 31.08.2012
8494
"Единственият проблем, който имаме преди мача с Монтана е контузията на Стефан Станчев, която ще го извади от мача срещу тях. Останалите футболисти са здрави", това заяви на днешната пресконференция наставникът на Ботев Пд Ферарио Спасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Основното върху което работехме за този мач е нагласата и мотивацията на играчите след добрите игри, които направихме. Единствено от което имаме като нагласа към футболистите е утре да излязат и уважават феновете, които ще дойдат да ги подкрепят, както клубът и името си. Това нещо, ако го направим, ние ще се поздравим с 3 точки в утрешния мач", добави Феро.

"Очаквам един дефанзивен стил на игра на Монтана, с едни добри контраатаки от тяхна страна. Анализирахме мачовете до момента на опонента, които изиграха до тук и смея да твърдя, че те са отбор, който допускат много малко голове във своята врата. Запознахме момчетата с тяхната игра и мисля, че сме подготвени как ще играят те", каза още специалистът.

Наставникът също така обобщи, че не възнамерява да правирокади в състава след като играта на отбора върви до момента. Единствената промяна, която ще направи е на мястото на контузеният Стефан Станчев отдясно в игра ще се появи Йордан Христов, в който е сигурен, че ще замести достойно своя колега.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).