АЗ Алкмаар хареса Георги Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:41 / 22.01.2008
5478
Холандският АЗ Алкмаар е поредният клуб, който проявява интерес към нападателя на Ботев Георги Христов. Треньор на тима е европейският шампион с Аякс и бивш наставник на Барселона Луис ван Гаал. АЗ Алкмаар пък е редовен участник в евротурнирите в последните години. До няколко дни в Пловдив чакат конкретна оферта.

- До този момент не е пристигнало нещо официално - заяви президентът на Ботев Димитър Христолов.

Към дебютанта в елита Христов интерес проявиха още няколко чуждестранни клуба. Миналата седмица Димитър Христолов отказа да пусне голаджията на проби в германския Кайзерслаутерн. Преди време бе отхвърлена и оферта на полския Краковия (Краков), но веднага се появи нов кандидат - Астерас (Триполис). Гърците са гледали DVD-та с мачове на Христов. Скаут на Астерас ще наблюдава 23-годишния нападател в някоя от контролите през седмицата - срещу Миньор (Раднево) в сряда или със Свиленград в събота. Във временното класиране на Гърция Астерас заема четвърта позиция с 30 спечелени точки.



Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).