Представителният тим на Локо Пд победи юношите с 5:0 в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
08:36 / 29.08.2012
3780
Представителният тим на Локомотив (Пд) победи юношите старша възраст на клуба с 5:0 в двустранна игра, проведена вчера на официалния терен на Лаута. В мача взеха участие двама нови футболисти, пристигнали на проби, както и подписалият днес професионален договор Атанас Курдов. Треньорът Емил Велев изпробва дефанзивния халф Ахмед Хикмет и защитника Кристиян Велинов.

Хикмет (на снимката с №22) за последно е обличал екипа на Видима-Раковски, а Велинов е юноша на ЦСКА и днес игра като ляв бек.

Първото полувреме на двустранната игра завърши 4:0. Резултата откри друг футболист на проби - Симеон Ганчев. След това кипърският младежки национал Стелиос Диметриу се разписа на два пъти, а Рангел Абушев бе точен от дузпа.

През второто полувреме в игра се появи Атанас Курдов и именно той вкара за крайното 5:0. Нападателят отбеляза още едно попадение, но то бе отменено поради засада.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).