Фенове и играчи на Ботев дариха пари за лечението на Жоро Лазаров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
07:56 / 28.08.2012
4319
Почти 5 хиляди лева бяха събрани след вчерашния сблъсък на Колежа за лечението на малкия Жоро Лазаров.

Над 3,500 лева имаше в шестте урни на вчерашния двубой между Ботев и Черноморец. Касите бяха поставени до входовете А и Б, както и на централната трибуна на стадиона, във фен-магазина и на Трибуна Изток. Днес капитанът на Ботев Пловдив Асен Караславов занесе и 1270 лв събрани от футболистите във вчерашния ден.

Както не веднъж обявихме, нужна е сериозна операция за 11 годишния канар в чужбина. 50 000 Евро трябват, за да може малчугана да изпълни мечтата си - да играе в детските формации на Ботев Пловдив, там където дълги години дядо му е обучавал кадрите на тима.

Разпределителят на националния отбор на България Георги Братов също направи голям жест. Волейболистът се е свързал в петък с Георги Лазаров - старши, за да дари наградата си от М-Tел Бийч Мастърс на своя съименник. Колко добри качества, не само на терена, притежава Братоев, нали? Разпределител №1 на България Георги Братоев получи чека с набраната сума от благотворителния турнир. Националното първенство по плажен волейбол, което се проведе в София през юли тази година включваше благотворителна инициатива за подкрепа на българския спорт.

Малкият ботевист страда от тумор на мозъка и трябва по бърз начин да се съберат 50 000 евро за лечението му.

Инициативата за събиране на средства за Жоро Лазаров продължават и тази седмица по време на мача с Монтана на Колежа!



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).