Илиян Йорданов напуска Локомотив Пд?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (104)
19:05 / 27.08.2012
12891
Крилото на Локомотив Пд Илиян Йорданов изяви желание да напусне "черно-белите". Причината за това е отношението на старши-треньорът на "смърфовете" Емил Велев към него, като не му гласува доверие. Юношата на Ботев Пд отпадна в последния момент за последния мач на Локо Пд с ЦСКА, а това още повече го е ядосало.

"Вярно е, че Илиян иска да се махне. Разговарях с него и той изрази пред мен своето желание. Няма да навлизам в подробности защо той иска да си отиде. Аз му заявих моето желание той да остане в Локомотив. Млад и добър футболист е. Явно няма търпение и иска някои неща с него да се случат на момента", коментира Велев относно желанието на Йорданов да напусне, цитиран от Gong.bg

Последният двубой на Йорданов в първенството е екипа на Локо Пд бе срещу Локо Сф в първия кръг, от тогава нататък той не е помирисвал терен.

Междувременно Емил Велев разтрогна договора си си Локо Пд по взаимно съгласие. Причината за нестандартния ход на треньора бе желанието на новия собственик на пловдивчани Веселин Марешки да преподпише договорите с подчинените си при нови условия.


Виж коментарите (104)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).