Феро прави промени в състава за мача с Черноморец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
12:46 / 24.08.2012
10231
"Предстои ни един двубой с пореден добър съперник, затова и тренировките ни протекоха изцяло за мача, който ни предстои в неделя срещу тима на Черноморец", каза старши-треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов на официалната пресконференция днес преди двубоя срещу бургазлии, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Разработвахме доста варианти на тренировките в офанзивен план, имайки предвид играта на "акулите", които играят доста компактно и дисциплинирано на терена", допълни още той. 

"Очаква се доста тежко време за игра, но аз съм оптимист за този мач и вярвам, че отново много привърженици ще дойдат на стадиона, а ние въпреки тежкото време ще им отговорим с една много мотивирана игра, за да може да се поздравим с крайния успех след края на срещата", заяви Феро.

Наставникът също така обобщи, че всички футболисти се готвят наравно и до момента няма проблем с някои от играчите. Той призна, че левият краен бранител на "канарчетата" Артур Енрике ще бъде на линия за мача с Черноморец.

Феро призна също така, че са разработени някои варианта за стартовите 11 за мача с "акулите" в неделя, а на кой от тях ще се спре ще стане ясно на последните тренировки на тима. Той добави, че е възможно да има някои промени в стартовата единайсеторка.







Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).