НАП прибра 200 хил. лв. от милиона на Марешки за Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (69)
14:45 / 23.08.2012
12588
Точно 20 процента от парите, които новият президент на Локомотив /Пловдив/ Веселин Марешки донесе в клуба при встъпването си, са отишли в Националната агенция по приходите. Новината съобщи самият Марешки в ефира на bTV.

При първото си идване на "Лаута" варненският бизнесмен показа платежно нареждане от 1 милион лева, които внесе в касата. От НАП обаче са реагирали своевременно и са изискали 200 хиляди от тях за погасяване на стари борчове.

Дълговете на пловдивският клуб са около милион, а освен това съдът постанови 2 милиона лева глоба за данъчни нарушения по времето на експрезидентката Галя Топалова. Това решение обаче се обжалва пред петчленен състав на Върховния административен съд.

В изказването си Веселин Марешки разкри още, че преди да бъде убеден от премиера Бойко Борисов да поеме Локомотив, с него се е свързал бившият собственик Константин Динев.

Марешки отказал на Коко Динев. След това обаче не могъл да отхвърли предложението на министър председателя.



Виж коментарите (69)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).