Велев: Добре е, че бившите ни играчи няма да играят за ЦСКА срещу нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
08:35 / 23.08.2012
4892
В Локомотив (Пловдив) потриват доволно ръце, че бившите футболисти на клуба няма да играят за ЦСКА в мача между двата тима, който е в събота от 18:00 часа в Сливен. 

Както е известно, шестима от "Лаута" преминаха при "червените" веднага след като се разбра за оттеглянето на Константин Динев. Това са Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес, Сержиньо, Михаил Венков, Илиас Кириакидис и Тасио. Те обаче не получиха картотеки заради запора на трансферите при "червените".

"Тяхното отсъствие от състава на ЦСКА ще е плюс за нас, защото те са много качествени футболисти. Но това не означава, че "червените" са слаб отбор. Напротив, срещу Черноморец играха много добре и можеха да спечелят. Разполагат с Анисе, Присо, Крачунов и други качествени футболисти", заяви по този повод Емил Велев.

Кокала призна, че атмосферата на стадиона в Сливен ще е по-различна от тази на "Армията", но това няма да даде чак такова предимство на Локомотив.

"ЦСКА винаги са били голям дразнител", каза още пред "7 дни спорт" Емил Велев.

"Момчетата ще бъдат амбицирани да се докажат. Ще бъде труден мач. Нашият отбор още не е сработен, но съм сигурен, че играчите ще дадат максимума от себе си, за да победят", допълни още специалистът.



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).