Ботев Пд пусна билетите за Черноморец, отварят се нови входове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (129)
13:35 / 22.08.2012
14481
Билетите за домакинския мач срещу Черноморец от третия кръг в първенството вече са в продажба, съобщава официалният сайт на "жълто-черните". Пропуските ще се разпространяват във фен-магазина на стандартните цени - 10 лева за Сектор "А", 5 лева за всички останали сектори и 2 лева за ученици, войници и пенсионери.

Билети ще се продават и в събота и неделя, като в първия ден от уикенда фен-шопът ще работи от 9.00 до 14.00 часа, а в деня на мача централната каса пред стадиона отваря в 10.00 часа. Безплатен вход ползват деца до 12 години, които задължително трабва да влизат на стадиона с придружител.

Заради големия зрителски интерес и с цел улесняване на пропусвателния режим, ще бъдат отворени нови 5 входни пътеки на "Колежа". Три от тях ще поемат най-сериозния трафик от хора, който е съсредоточен при кръстовището на ул. "Богомил" и бул. "Източен". Другите нови пътеки са при централния вход и Трибуна Изток.

Допълнителните входове няма да са с турникети. За тях ще отговарят контрольори, които ще отчитат броя на преминалите през тях зрители с мобилни баркодчици.

Притежателите на карта за паркинг ще влизат на територията на стадиона само при показване на абонаментна карта или билет. При наличието на други пътници в автомобила, същите ще бъдат допускани също срещу пропуск, а ако нямат такъв, ще могат да си закупят билет, без да се налага да слизат от превозното средство, от специално поставен за целта служител на централния вход.

За разлика от двубоя срещу Славия, преходът между Северната трибуна и Трибуна Изток ще бъде отворен за преминаване в двете посоки, НО САМО преди началото и след края на футболната среща. По време на мач той ще бъде затворен заради дежурните линейка и пожарна кола.

Ръководството на клуба отново приканва всички привърженици да заемат местата си по трибуните по-рано, за да се избегне струпването на хора по входовете в минутите преди мач.



Виж коментарите (129)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).