Методи Деянов повика 3 "канарчета" за контролата с Русия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:14 / 21.08.2012
2607
Селекционерът на националния отбор на България до 17 години Метдои Деянов ще разчита на група от 19 човека за престижните приятелски мачове с Русия. Двете контроли ще се играят в Созопол на 25-ти и 27-ми август, а иначе съставите и на "сборная", и на "лъвовете" ще бъдат настанени в Бургас.

След проверките с Русия на момчетата, родени през 1996 година, предстоят и два двубоя със Северна Ирландия през месец септември. В края на октомври пък е ред на първия кръг от квалификациите за европейското първенство. България (U17) ще е домакин на мини турнира, като попадна в група с Азербайджан, Полша и Испания.

Състав на България (U17) за контролите с Русия:

Вратари: Николай Кръстев (Левски), Николай Радев (ЦСКА).

Защитници: Стефан Велков (Славия), Сава Савов (Сливен), Чавдар Ивайлов (Литекс), Мики Орачев (Левски), Алеко Алеков (ПФК Чавдар Етрополе/Новара, Ит)

Полузащитници и нападатели: Серкан Хюсеин (Ботев Пловдив), Владимир Айтов (Ботев Пловдив), Валентин Томов (Ботев Пловдив), Янис Карабельов (Славия), Антонио Вутов (Левски), Александър Димитров (Векта), Илия Димитров (Левски), Васил Димитров (Новара, Ит), Емил Стоев (Славия), Георги Кънчев (Лудогорец), Кирил Десподов (Литекс), Илиян Неделчев (Чавдар Етрополе).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).