Феро: Анализирахме силните и слаби страни на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
14:00 / 17.08.2012
7701
"Наблюдавахме Левски много внимателно срещу Черноморец. Мога да кажа, че резултатът лъже. Левски показа една много интересна игра срещу бургазлии. Видяхме силните и слабите им страни и сме ги анализирали", бяха първите думи на наставника на Ботев Пд Ферарио Спасов на днешната пресконференция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Всички футболисти са здрави. Рубен се възстанови от вирусното заболяване и днес ще е на линия за тренировката. В добро настроение сме", допълни още Феро.

"Не очаквам изненади. Ако има изненада, то тя ще е от това, което не сме показали до момента. Съставът ни притежава още по-голям потенциал. Ако покажем това, ще бъдем не само достоен съперник, а и ще се поздравим с победата", обобщи треньорът на "канарчетата".

Относно появилата се информация, че Илиян Илиев ще предвиди персонален пазач за Иван Цветков, Феро заяви:"Аз не вярвам на подобна информация един треньор да твърди такова нещо. Това може да е плод на някои ваши колеги. Модерният футбол просто изключва подобно нещо".

Относно ссъстоянието на Вандер Виера той сподели:"Състоянието не му позволява да изкара цял мач. За пълни 90 минути може да говорим след паузата за националните отбори. Със сигурност ще играе, но кога и как ще започне срещу Левски, това ще решим ние".

Дербито Левски - Ботев Пд е в неделя от 20,00 часа на стадион "Георги Аспарухов".


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).