3 млн. дългове в Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
09:37 / 15.08.2012
6373
Близо 3 милиона лева дълго­ве са оставили бившите собственици на Локо (Пд) Галя Топалова и Константин Динев на на­следилия втория Веселин Марешки, разбра "24 часа" от си­гурен източник.

Със съдействието на пре­миера Бойко Борисов аптекарският бос пое пловдивския клуб през миналия месец. Едно от първите неща, които Марешки направи, след като проучи финансовото състояние, бе да намали заплатите на футболистите. Някои от тях веднага си тръгнаха.

След равенството 1:1 с Ло­ко (Сф) варненският бизнес­мен открито заяви, че не е очаквал дълговете на "бяло-черните". Според източника на "24 часа" над половин милион от тях стоят още от пред­шественичката на Динев Галя Топалова

Останалите са се на­трупали по негово време. При напускането си Динев призна, че повече не е в състояние да обгрижва финансово клуба. Марешки пристигна в Плов­див с 1 млн. за запълване на дупките в клуба.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).