Зума отряза Ясен за ботевисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:55 / 12.01.2008
4479
Директорът на Локомотив (Пд) Христо Бонев - Зума забрани на старши-треньора на „черно-белите" Ясен Петров да привлича футболисти на Ботев на „Лаута". Още след първата тренировка за годината генералният секретар на пловдивчани Атанас Узунов индиректно призна, че е възможно играчи от градския съперник да преминат при шампионите от 2004 г. След тези думи легендата на Локомотив (Пд) Христо Бонев обаче е бил категоричен пред старши-треньора, че въобще не трябва да си прави сметка, че може да привлече някой футболист от тима на Христолов.

Във футболните среди тръгнаха слухове, че Ясен Петров има желание да привлече в редиците си ексцентричния нападател Георги Какалов и Атанас Въргов. Първият създава много проблеми на „жълто-черното" ръководство и те са съгласни да се разделят с него, но цената, поставена от президента на клуба Димитър Христолов, е твърде висока и това също спира трансфера на нападателя в Локомотив. Докато Атанас Въргов нямаше проблем да премине при „черно-белите", защото е свободен агент, то Христо Бонев е забранил думата Ботев в квартал „Лаута".



Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).