Асовете бягат от Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (112)
10:02 / 06.08.2012
10752
Броени дни преди старта на първенството Локомотив Пловдив е на път да остане без отбор. Днес най-вероятно черно-белите ще бъдат напуснати от асовете си. Багажа ще си стегнат капитанът Здравко Лазаров, заместникът му Христо Златински, Йордан Тодоров, Даниел Георгиев и Валери Георгиев. Това са най-опитните играчи на състава, които са и от най-дълго време на "Лаута". Възможно е и други играчи да си потърсят други отбори.

Причината е, че никой от ръководството на тима не ги е уведомил какво е бъдещето на клуба, след като Веселин Mapeшки придоби контролния пакет акции от Константин Динев.

Лазаров е искан от Славия и Черно море, Йордан Тодоров също е желан от белите, Златински има оферта от Украйна, а Даниел Георгиев от Румъния.  

От управата на клуба ще пробват да спасят положението, като ги увещаят да не напускат. По-голяма част от футболистите обаче искат да получат гаранции за бъдещето си лично от новия бос Марешки. Те все още не са наясно какви заплати ще получават.  

Само треньорът Емил Велев е получил уверение от Марешки, че ще подпише нов договор. На него му е предложен контракт за 1+1 години.

"Доста притеснително ще е, ако още футболисти напуснат отбора.   Лично на мен никой не ми е казал, че ще напуска. Надявам се да се стигне до разбирателство с новото ръководство. Иначе явно ще трябва да градим изцяло нов отбор - коментира Кокала.

- Възможно е в Локо да дойдат още нови играчи до началото на първенството. Ще реша до два-три дни какво да правя с тези, които вече са при нас на проби", каза още специалистът.  

Веднага след оттеглянето на Константин Динев от Локомотив клубът бе напуснат от Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес, Михаил Венков, Илиас Кирякидис, Сержиньо и Тасио. Те вече подписаха с ЦСКА.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (112)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).