Предлагат нови договори на всички в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
10:35 / 02.08.2012
4379
Новото ръководство на Локомотив Пловдив започна да навлиза все повече в дела­та на клуба. Босът Веселин Марешки разпореди пълна фи­нансова ревизия. "Тема Спорт" научи, че босът е за­почнал да привиква един по един играчите на тима. На всички ще им бъдат предло­жени нови договори. Не се предвижда обаче заплатите на състезателите да бъдат драстично намалени. При от­теглянето си от "Лаута" пре­дишният бос Константин Динев беше заявил, че който от играчите пожелае, може да напусне, а останалите ще взимат максимум по хиляда лева.

Това обаче няма да се случи. Марешки ще пробва да задържи останалите асове в тима. Йордан Тодоров и Даниел Георгиев обаче имат предложения от чужбина и бъдещето им все още не е яс­но.

Треньорът Емил Велев пък обяви, че вече няма време в клуба да бъдат взети нови класни чужденци. Няма да са много и новопривлечените българи. Кокала е на мнение, че играчи, които са останали без клуб 10 дни преди старта на първенството, няма как да повишат много класата на тима.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).