Стойчо остана разочарован от преселените играчи на Локо в ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
09:52 / 31.07.2012
6399
След като си извоюва правото да има решаващата дума за всичко, което става в отбора, Стойчо Младенов е твърдо решен най-после да въведе железен ред в клуба. След като еднолично освободи осем футболисти след резила с Мура, сега на мушката му вече попаднаха и част от новите попълнения от Локо (Пд). Стойчо е побеснял от несериозното отношение на доскорошните играчи на "черно-белите" при загубата от Атромитос в последната закрита контрола.

В нея Родригес, Бенжалюн и Сержиньо започнаха като титуляри, а след почивката в игра се появиха още Венков, Кариакидис и Тасио. Треньорът е останал разочарован от представянето на всички, които са били сред най-слабите за "червените".

Много под нивото си се е представил бившият национал Михаил Венков, на когото ще се разчита след раздялата с Нилсон Антонио. Стойчо Младенов не беше очарован от масовото преселение на играчи на Локо (Пд) на "Армията". 

Още след отпадането от Мура той заяви по техен адрес, че "когато няма дъжд, и росата овлажнява", имайки предвид, че играчите не са били сред желаните от него. След това треньорът призна и че два дни преди пристигането им не е бил наясно с готвения пакетен трансфер. От шестимата футболисти най-близо до титулярно място е Сержиньо, който има най-слаба конкуренция по лявото крило.


Източник: "Меридиан Мач"


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).