Цвети: Пропуснах шансовете си в първия сет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:08 / 31.07.2012
1872
Цветана Пиронкова не скри разочарованието си след отпадането във втория кръг на Олимпийския турнир. Както е известно пловдивчанката загуби в два сета от италианката Флавия Пенета, над която продължава да няма победа. 

"Не направих много добър мач. Определено имах своите шансове. В първия сет на два пъти повеждах в резултата, но допусках веднага пробив. Мисля, че първият ми сервис ме предаде. Вкарах около 40% начален удар, който на тревна настилка е изключително важен", отсече Цвети след отпадането си на Олимпиадата.

"Разочарована съм, защото наистина в първия сет имах шансове. От друга страна Пенета игра страхотно", каза още Пиронкова.

Първата ни ракета не скри надеждите си, че организаторите ще предоставят на нея и Григор Димитров една от 4-те покани ("уайлд кард") за турнира на смесени двойки.

"Определено искам да остана още няколко дни тук и ще бъде страхотно, ако получим покана за смесените двойки", каза Пиронкова.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).