Марешки: 5 минути ми трябваха, за да се съглася да поема Локо (обновена)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (319)
19:25 / 30.07.2012
32193
"Видях се на 4 очи с премиера Бойко Борисов. Само 5 минути му трябваха, за да ме навие да поема Локомотив Пловдив", заяви на представянето си новият собственик на Локо Пд Веселин Марешки, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Вече е приведен един милион по сметките на Локомотив. Като за начало няма време да се правят коренни промени в щаба. Дал съм си 2 месеца, за да навляза в обстановката, затова ще започнем с този щаб първия полусезон", добави Марешки.

"Моята задача и гарантирам, че ще го направя, е да подсигуря отбора финансово. Хората в клуба трябва да мислят само за футбол, парите ще си ги получават на датата", каза още аптекарският бос.

"Като цяло искам да разчитаме на български футболисти, защото те дори да напуснат клуба, носят славата на България. Не искаме да разчитаме на скъпоплатени футболисти, които не играят със сърце за клуба. Разбира се това е тенденция, а не фикс идея, ако има чужденци, които могат да вдигнат чувствително нивото на клуба, те са добре дошли. Няма да си поставяме цели, нека се ориентирам в обстановката, първата поставена цел е изпълнена, Локомотив е финансово обезпечен", обобщи още той.

"Всеки, който има желание, е добре дошъл да помага на Локомотив финансово. Мога и сам да се справя, но не ми е фикс идея, затова всеки спонсор и акционер е добре дошъл", допълни Марешки.

"Аз няма да участвам в задкулисни игри. Искам феновете да виждат, че играем честно, че футболистите се раздават по терена. Предпочитам честна загуба, отколкото задкулистна победа. Мога да си купя титла, но за какво ми е, тя няма да ми донесе удовлетворение", заяви новият собственик на Локо Веселин Марешки.



Виж коментарите (319)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).