Велев се точи на мащабна селекция, ако остане в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
10:00 / 30.07.2012
5874
Г-н Велев, има ли вече яс­нота около вас и дали ще запазите поста си? Проведох­те ли вече среща с новия собственик на Локомотив?
- Ясно е, че в момента съм старши треньор на Локомо­тив. Аз съм си на поста и си изпълнявам задълженията. Не съм се срещал с новия собственик, тъй като не знам кой е той. Очаквам сре­ща с него. Ако вие знаете кой е, кажете ми?

Разбрахме, че Веселин Марешки поема Локомотив.
- Сигурни ли сте в това? Аз не знам. Доста имена бяха спрягани да поемат Локо и затова аз не се наемам да га­дая кой ще бъде новият собственик. Нямам официал­на информация от ръковод­ството на клуба. Явно в по­неделник (б.а. - днес) всичко ще се разбере.

Какви са вашите планове в Локо? Явно ще трябва да правите нов отбор?
- Моите планове са да продължа да водя отбора. Ще имам среща с новия собственик, за да обсъдим си­туацията в клуба. Ако оста­на на поста, ще трябва да се прави селекция в движение и да се гради нов отбор. Все пак доста футболисти на­пуснаха тима и трябва да им бъдат намерени заместници.

Ще можете ли да се спра­вите?
- Аз съм затова треньор -да изграждам отбор. Работа­та не ме притеснява. Важно­то е клубът да бъде осигурен финансово. Утре ще изведа футболистите на трениров­ката, както и за приятелска­та среща, на която ще представят новото ръководство. След това ще видим.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).