Вандер Виейра наваксва с триразови тренировки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
15:32 / 24.07.2012
9348
Нормалният тренировъчен цикъл отново е в ход след кратката почивка, която футболистите получиха след победата над Словачко. "Жълто-черните" подновиха занимания в понеделник вечер, а тази сутрин те бяха изцедени с интензивни натоварвания.

В първата част бяха упражненията за взривна сила и координация, а след това в действие бяха включени и топките, но и натоварването се покачи още повече.

Единствен отделно от основната група тренира Вандер Виейра. Въпреки, че понякога се включва в упражненията заедно със съотборниците си, бразилецът следва индивидуалната си програма.

Латиносът, на когото се възлагат големи надежди да повиши класата на отбора, тренира по три пъти на ден, за да навакса в подготовката. Освен редовните занимания, той започва деня рано рано с кондиционния треньор Михайло Шекероски.

Днес и утре "жълто-черните" тренират по два пъти, а в четвъртък ще изиграят последната си контрола в Австрия срещу Уигън. Двубоят е от 20.00 часа българско време в Пихъл бай Велс.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).