Ботев взима нов централен бранител

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:04 / 30.12.2007
3285
Пловдивският Ботев ще привлече още един централен защитник, събщи президентът на клуба Димитър Христолов. "Канарчетата" вече си осигуриха услугите на бившия бранител на Хасково Апостол Попов. Треньорското ръководство обаче иска да засили конкуренцията в отбраната. Затова ще бъде взет още един централен защитник. През есенния полусезон за Ботев двойка централни защитници играха Илиян Гаров и Величко Величков.

При наказание или контузия на някой от тях отборът не разполагаше с равностоен заместник. След Нова година "канарчетата" се надяват да финализират сделката по привличането на левия бек на Марица Теодор Банев. Димитър Христолов още веднъж декларира, че нито един играч на Ботев няма да бъде продаден на български клуб. Той добави, че досега няма конкретни оферти за играчи от тима, но дори и да постъпят ще бъдат отхвърлени. С Ботев се раздели по взаимно съгласиe халфа Атанас Въргов, има вариант вратарят Павел Станев да бъде даден под наем на Дунав (Русе) за пролетния полусезон.



Източник: БТА


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).