Локо картотекира Маркес в 90-ата минута - Ели заменя Даксон в групата за Витес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
19:27 / 18.07.2012
4768
Локомотив (Пловдив) успя да картотекира Ели Маркес за мачовете от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Новината бе съобщена от административния директор на "смърфовете" - Атанас Узунов пред Gong.bg.

Утре "смърфовете" се изправят срещу холандския Витес на стадиона в Ловеч и ще могат да разчитат на бразилския футболист.

В състава Маркес заема мястото на Даксон Да Силва, който вчера напусна състава, за да премине в бразилския Вашку да Гама.

Така "смърфовете" съумяха да картотекират Маркес в последния възможен момент, а Узунов благодари специално на БФС за бързото съдействие.

"Даксон ще бъде заменен от Ели Маркес. 24 часа преди даден двубой играч може да бъде заменян от друг. Преломен момент, в 90-ата минута и вкрайна сметка 1:0 за Локомотив. Успяхме да го картотекираме. Благодаря на миграционните служби и на Борислав Попов от БФС. В последния момент успяхме да получим разрешение, за да го картотекираме", каза Атанас Узунов.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).