Ферарио Спасов: Липсва ни синхрон, търсим още един нападател

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (69)
12:10 / 12.07.2012
14546
Треньорът на Ботев Ферарио Спасов остана доволен от видяното в контролата с Банско, спечелена от "канарчетата" с 2:1. Ето какво заяви Феро пред клубния сайт, след представянето на тима в този приятелски мач и подготовката до момента.

"Полезна проверка за нашия отбор, игра се добър футбол. В определени моменти момчетата бяха тежки, тъй като се намираме в разгара на подготовката. Все пак направихме и доста хубави неща. Важото е, че втори мач не даваме шанс на противника да създава положения пред нашата врата. Естествено, че с толкова нови играчи постигането на синхрон е нашата основна задача. Всеки ден работим в тази насока и аз вярвам, че с всеки изминал мач отборът ще придобива по-привлекателен вид."

"Контролирахме мача, създадохме положения, вкарахме два гола. Единственото, което не ми хареса е, че допуснахме гол при статично положение в края на мача, но това е и урок за младите момчета. Радващото е, че всеки ден сме в един и същ състав на тренировка, което е най-важно на този етап. Нямаме хора, които да пропускат тренировки, влагат се момчетата с голямо старание. Няма проблем с комуникацията между чужденците на терена. За наша радост всички знаят английски и това им помага доста, за да се разбират."

Ферарио Спасов даде яснота около пристигането на бразилският футболист, който бе анонсиран като почти сигурно ново попълнение. Освен това, наставникът на Ботев призна, че има желание да подсили отбора с още един централен нападател.

"Очакваме бразилецът да пристигне късно вечерта в четвъртък. Вярвам, че той ще внесе доста висока класа в офанзивен план. Работим и по още един трансфер. Не спираме да търсим и да се подсилваме на местата, на които виждаме, че имаме нужда. Имаме нужда от централен нападател, въпреки че съм доволен от Станислав Костов и Петър Атанасов. Двамата са много добри футболисти, но в тази зона се нуждаем от още един човек."



Виж коментарите (69)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).