Сашо отвърна на Курдов: Нека натрупа малко повече сре­щи и тогава да дава акъл

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
08:42 / 10.07.2012
11213
Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров - Кривия не остана длъжен на Атанас Курдов и отговори на нападките, които бяха отправени към него.

Бивши­ят вече нападател на "жълто-черните" обвини пред "Тема Спорт" Кривия, че го е изгонил от тима, тъй като не го е харесвал и се е мислил за много велик.

"Футболист, който има изиграни 3 мача в професио­налния футбол, няма право да коментира треньорския щаб и ръководството. Нека натрупа малко повече сре­щи и тогава да дава акъл. Наско Курдов си мени мнени­ето на всеки 3 минути и по­някога говори пълни глупос­ти. Той вече е свободен агент и може да си търси отбор, никой не го спира", каза шефът при "канарчета­та".

"На Наско всеки му е крив и угода няма. Що се отнася до това, какво съм постиг­нал във футбола, ще кажа са­мо, че не е той човекът, който трябва да коменти­ра. Всеки може да стане гол­майстор във В група като него. Не е много сложно", ка­за още Сашо Александров.

Той бе категоричен, че тази тема за него вече е изчерпа­на и повече не желае да я ко­ментира.



Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).