Локо приема Витес в Ловеч?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
13:29 / 27.06.2012
5513
Локомотив Пловдив най-вероятно ще домакинства в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Витес на градския стадион в Ловеч на 17-и юли. Новината бе съобщена от административния директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов.

"Аз нямам такава информация. Информацията ми е от колегите от Левски, които са получили имейл. Разговарях с г-н Баждеков. Локомотив Пловдив ще домакинства на 17-и юли, а Левски ще играе на 19-и", коментира Узунов.

"В този случай ще трябва да търсим друг стадион, на който да се проведе срещата с Витес. Разговарях с директора на националния стадион "Васил Левски" г-н Попов, но по същото време на него има световно първенство по стрелба", добави административният директор на Локомотив Пловдив.

"Най-вероятно ще разговаряме с колегите от Ловеч. Ако те откликнат на нашето желание, срещата ще се проведе в Ловеч. Това е решението на спортно-техническия щаб и на собственика на клуба."

"Добра контрола се получи. Аз съм доволен от това, което показа отбора. Селекцията ще продължи до края, дори и след евротурнирите", каза още Атанас Узунов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).