Локо и Ягодина не успяха да си отбележат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
12:48 / 27.06.2012
5656
Локомотив Пловдив и Ягодина, не успяха да си отбележат гол и завършиха 0:0, в последната проверка на "смърфовете" от първия подготвителен лагер в Банско. От утре "черно-белите" ще са в Австрия, където ще им протече втория подготвителен лагер. Там "смърфовете" ще останат до 8 юли, а клубът вече официално обяви имената на съперниците, с които ще се изправят по-време на лагера си в Австрия. Виж всички контроли тук!

Иначе двубоят на комплекс "Пири" не ни предостави чак толкова приятен за окото мач. Първи минути с "черно-бялата" фланелка записаха защитниците Ели Маркес и Георгиос Саламастракис, които са спрягани за заместници на Михаил Венков и Юнес Бенжелюн.

През първата част Локо Пд имаше две добри положение за гол, но Даксон Да Силва и Тасио ги пропиляха. Ягодина също имаше положения за реализиране, но само добрите намеси на Йордан Господинов оставиха мрежата суха на "черно-белите". 

След почивката Емил Велев направи няколко рокади в състава и това до някъде доведе до спад в играта на Локомотив Пд. Най-близо до гол през втората част бе Христо Златински, който отправи много коварен изстрел от границата на наказателното поле, но стража на сърбите спаси с вещина удара на национала. 
 
Титулярен състав на Локо Пд:
Господинов, Родригес, Саламастракис, Маркес, В. Георгиев, Д. Георгиев, Златински, Сержиньо, Даксон, Лазаров, Тасио;

След почивката в игра се появиха:
Жилков, Тодоров, Коцев, Спасов, Йорданов, Маламов, Стефанов, Цеков, Димитров; 



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).