Феро: Селекцията върви по план. Очаквайте още нови, но не от Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:39 / 25.06.2012
7683
"Към този момент привлякохме набелязаните футболисти, към които имахме интерес", заяви на първата пресконференция преди началото на лятната подготовка на "канарчетата" техният нов наставник Ферарио Спасов. Това предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Селекцията върви по план. До края на седмицата ще привлечем още 2-3 футболисти. Търсим такива за поста централен и ляв защитник. Ще има още състезатели, които ще се присъединят към отбора. Сигурен съм, че новопривлечените ще ни свършат работа и ще вдигнат нивото на отбора", обясни Феро. 

Спасов отрече спекулациите, че Ботев ще се привлича играчи на Литекс.

От думите му стана ясно, че взетият под наем Станислав Костов има опция за закупуване след края на сезона, ако успее да впечатли треньорското ръководство с нужните качества.

Александър Александров, новият спортно-технически директор на "жълто-черните", заяви от своя страна, че няма да позволи на когото и да било да се меси в работата му.

"Знам, че съм нов и че ще има удари под кръста. Футболистите, които взехме до този момент, са тези, които бяха поискани от треньора", каза още Александров.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).