Локо взима Румен Трифонов за заместник на Венков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
15:20 / 24.06.2012
6615
Ръководството на Локомотив Пловдив има мераци към Румен Трифонов, който е нежелан вече в ЦСКА.

Спортно-техническото ръководство на смърфовете продължава усилено да работи по лятната селекция, като един от най-приоритетните постове за подсилване е зоната на левия бек.

Причината за това, е че и двамата играчи, които играха на тази позиция за смърфовете през пролетта си уреждат трансфери в чужбина.

Титулярът Мишо Венков кара проби в украинския Воркскла Полтава, а Ангел Йошев най-вероятно ще продължи кариерата си в Малта.

Затова черно-белите са се ориентирали към юношата на армейците - Румен Трифонов, който е свободен агент, след като червените не подновиха договора му.

Самият футболист, който през есента беше хваната, че е взимал забранени стимуланти, се надяваше да се уреди в някой чуждестранен клуб.

Говореше се, че тимове от Полша проявяват интерес към него. На този етап обаче конкретни оферти към него липсват и почти сигурно той ще си остане в България.

Очаква се в следващите дни Трифонов да се присъедини към лагера на пловдивските железничари в Банско.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).