Защитник на Локо пред трансфер в Украйна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:14 / 21.06.2012
3922
Защитникът на Локомотив (Пловдив) Михаил Венков замина за Украйна за преговори с местния първодивизионен клуб Ворскла (Полтава). Той ще направи две тренировки със "зелените" от Полтава, след което започва разговори по трансфера с ръководството там. Ако не се стигне до споразумение, Венков има още два варианта да продължи кариерата си зад граница. 

Договорът му с Локомотив (Пловдив) изтече и в момента той е свободен агент, но ако не си намери отбор зад граница, отново ще подпише с "черно-белите".

Бившият футболист на Литекс можеше да отиде в Украйна още през зимата, но тогава собственикът на "смърфовете" Константин Динев отказа писмена оферта от Заря (Луганск).

Венков беше избран за най-добър футболист от феновете на Локомотив (Пловдив) за есенния полусезон, а като цяло записа 28 двубоя в "А" група, в които отбеляза три гола. 

Той се разписа и в четвъртфинала за Купата на България срещу Левски за успеха с 2:1. След това помогна за елиминирането на Литекс на полуфинала и беше един от малкото играли на ниво и на финала в Бургас, загубен от Лудогорец с 1:2.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).