Локо замина за Банкя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 11.12.2007
3034
Отборът на Локомотив замина преди минути за Банкя. Там "черно-белите" ще пренощуват и утре тръгват за Своге. "Смърфовете" се изправят срещу местния Спортист в двубой за купата на България.

Нападателят Димитър Илиев попадна в групата на отбора за мача. Той заема мястото на Ангел Йошев, който е наказан поради натрупани 5 жълти картона. Миналата седмица Илиев обърна глезен по време на тренировка в зала и до този момент се възстановяваше от травмата си. Това всъщност е единствената промяна, която старши треньорът Ясен Петров направи в своя състав в сравнение с последния двубой срещу Пирин. Както се очакваше, от групата отпаднаха Стоян Колев, Георги Самокишев, Зоран Златковски и Радослав Анев, които отказаха да подпишат нови договори с клуба. В Своге няма да могат да играят и невъзстановените Иван Иванов, Даниел Моралес и Гюрсел Вели.

Ето и цялата група на Локомотив за утрешната среща:
Стоян Ставрев, Васил Камбуров, Йордан Милиев, Александър Бранеков, Мартин Сечков, Георги Неделчев, Бърнард Хейгън, Даксон да Силва, Красимир Димитров, Румен Горанов, Стайко Стойчев, Дани Кики, Илами Халими, Мартин Камбуров, Стойко Сакалиев, Владислав Златинов, Явор Въндев и Димитър Илиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).