Кривия бил против Чомаков да заиграе на Колежа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:15 / 20.06.2012
5656
Спортно-техническият ди­ректор на Ботев Александър Александров - Кривия е отказал да вземе в състава на "жълто-черните" Красимир Чомаков. Мотивът на ексхалфа на канарчетата и настоящ шеф в клуба е, че Чо­маков е на преклонна футбол­на възраст, а и нямал наблюде­ния върху играта му в послед­ните години.

Сърцатият полузащитник, който се подвизава в долни­те дивизии в Италия, обаче е роден на 8 юни 1977 година и е с две години по-млад от Кри­вия, който също искаше да продължи да играе с "жълто-черния" екип през новия сезон.

"Не съм сигурен, че ръковод­ството на Ботев има поглед върху играта на всички тези чужденци, които афишира, че ще привлече в клуба за ново­то първенство, за да говори така за мен", заяви Чомаков по въпроса за липсата на впечатления от играта му.

"Прогнозирам, че до петия кръг Ботев може да има нов треньор. Ако жребият им от­реди тежки съперници в пър­вите кръгове това със сигур­ност ще се случи", пророкува Чомаков.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).