ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдии се изгавриха с Локо в битката за елита
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 18.06.2012Коментари (10)1779
© Lportala.net
Съдии посякоха Локо Пд в битката за Елитната група до 19 години. Вчера в мач-бараж "черно-белите" загубиха с 1:3 от Велбъжд (Кюстендил) в столичния квартал "Обеля".

Възпитаниците на Петър Пашев се опитаха да направят всичко възможно да спечелят срещата, но срещу 14 играчи на терена им дойде множко и пловдивчани бяха безсилни. 

Усещайки на къде вървят нещата главния съдия Мартин Стоименов спести на няколко пъти официални предупреждения за жестоки балтии от страна на футболистите на Велбъжд.

При първото по-твърдо влизане на Акиф Юсеин от Локомотив обаче, жълтият картон бе в ръката на арбитъра, а малко по-късно след второ нарушение на играча рефера му показа червен картон и така още в 6-ата минута пловдивчани останаха с 10 човека. Последваха нови неадекватни включвания от страна на неговия колега с флага Петър Симов, който на няколко пъти не маркира явни засади на нападателите от Кюстендил.

След почивката пестенето на жълти, че и на два червени картона за Велбъжд напълно вбеси пловдивската група, в резултат на което старши-треньорът Петър Пашев бе изгонен от скамейката. В самият край на първата час символичните гости от Велбъжд откриха резултата чрез Виктор Атанасов. 

Напук на всичко обаче Локо възстанови статуквото - 1:1. В 60-ата минута след центриране от корнер на Запрянов, Стамов с глава насочи топката към вратата, а Николай Николов отклони траекторията и върна интригата в мача. 

Само 10 по-късно кюстендилци отново поведоха. Този път точни за символичните гости бе Калин Стоянов. В търсене на ценен гол Локомотив допусна в самия край нов във своята врата. След една контраатака Николай Йорданов уби интригата и фиксира крайното 1:3 за Велбъжд.

 

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Лошо, сега Коко няма да може да разчита на парите от мачовете в юношеската група.
-4
 
 
а и забравих що не си гледаш вашите юноши или не знаеш в кое село и на коя поляна са защото обикалят като цигански катун я в катуница я в болярци и какво стана с домакинстването в сопот хората ви дадоха лиценз искат да си видят отбора в а група
-4
 
 
е няма такава наглост кой говори за чужди лицензи сопотски клонинги на каквото се опитате да се присмеете три пъти по лошо получавате а да ви видя сега като погнат банго васил за държавна помощ на частни медии защото в европа вече се разглежда като недопустимо ще идете да се молите пак на бате митко но и него няма да го има обречени сте да сте в сянката на отбора на Пловдив
-1
 
 
Гледам-срамувате се да си коментирате бодрата смяна.Нищо странно не се е случило-оригиналът бие сателита.Сега младите локомотивци с кюстендилска жилка влизат с лиценза на "Велбъжд"-все пак няма да е прецедент,но ако случайно спечелят нещо-медалче,купичка-да я занесат във витрината на оригинала!При онази,другата-Вие си знаете коя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: