Юноши за сметка на титуляри в групата на Локо за мача с Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:43 / 08.12.2007
4075
След днешната тренировка стана ясна и групата на Локомотив за мача от последния есенен 15-ти кръг на „А" групата ни срещу тима на Пирин /Благоевград/. Разширеният състав отново е от 19 играча, като в последния момент ще отпадне още един. Извън него очаквано останха контузените Даниел Моралес и Димитър Илиев. Изненадващо извън групата обаче останаха твърдите титуляри от началото на сезона Радослав Анев и Иван Иванов. За Иванов се знае, че се е разболял от заушка. Георги Самокишев и Гюрсел Вели също няма да получат шанс за изява. Изненадата този път е свързана с попадането на юношите Стайко Стойчев и Георги Неделчев в разширения състав за мача, като вторият ще има шанса да запише първите си минути в А група.

Срещата е с начален час 14 часа на стадион "Локомотив" и ще се играе пред празни трибуни. За главен съдия на двубоя наряд получи Александър Костадинов. Негови помощници ще бъдат Пламен Хинков и Николай Георгиев.

Ето и групата за двубоя с Пирин: Колев, Ставрев, Неделчев, Йошев, Бранеков, Милиев, Сечков; Димитров, Горанов, Хейгън, Даксон, Кики, Стойчев, Халими, Златинов, Златковски, Въндев, Камбуров, Сакалиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).