Тенчо Тенев: Срещу Славия ще излезем по-разкрепостени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:18 / 08.12.2007
2922
Старши-треньорът на Ботев Тенчо Тенев бе видимо доволен след победата над Беласица. Наставникът на „канарчетата" сподели, че футболистите му са успели да се отърсят от разгромната загуба от Литекс миналата седмица. Освен това според Тенев тази победа ще повдигне настроението на футболистите и те ще излязат по-разкрепостени срещу Славия в двубоя за Купата на България.

Все пак Тенчо Тенев не пропусна да спомене, че Ботев трябва да изглежда доста по-добре през пролетта. Според наставника "канарчетата" трябва да се представят доста по-убедително, отколкото в срещите през есенния полусезон. За самата среща Тенев заяви, че е била изпъстрена с единоборства, за което е допринесъл и тежкия терен, но още веднъж отбеляза, че се радва, че неговите футболисти са успели да се отърсят от разгромната загуба в Ловеч и са преодолели напрежението.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).