Коко: С идването си в Пловдив вече изпълних желанието на всички обичащи Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
19:59 / 15.06.2012
7856
Собственикът на Локо Пд Константин Динев заяви на днешната първа тренировка на "черно-белите", че вече е изпълнил желанието на всички, които обичат Локомотив с идването си в Пловдив, а това е отбора да участва в Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"С идването си тук в Пловдив изпълних всички обещания, които обещах на феновете и хората обичащи Локомотив. Стабилизирахме отбора, имаме вече дори и база, на която може да се тренира. Изпълнихме голямата мечта да участваме в евротурнирите"

"Селекцията е в процес на работа. Много е трудно в момента да се направи такава, защото ние не сме много богат клуб", добави той.

На въпрос дали Локомотив е готов за Лига Европа Коко отговори: "Локомотив е и сега готов, така че..."

Относно целите на отбора президента на "смърфовете" сподели: "Голямата цел е да запазим отбора от миналата година, защото се видя отбора, че е на много високо ниво с миналагодишните футболисти".

Относно интересите на отборите, които желаят Златински, Даксон и Сержиньо, Коко Динев отговори: "Нашето желание е да запазим всеки един от тези играчи, които играят в Локомотив, а дали ще успеем не зависи само от нас, защото и футболистите сами са си хора и имат техни желания".


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).