Локо мери сили с дос­та сериозни съперници в Австрия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:28 / 14.06.2012
4448
Ръководството на Локо­мотив Пловдив уреди и вто­рия подготвителен лагер на тима. Той ще се проведе в Австрия, а в алпийската страна възпитаниците на Емил Велев ще срещнат дос­та сериозни съперници. Чер­но-белите се събират за пър­ва тренировка утре от 18:00 часа на "Лаута".

Първата част от подготовката ще премине в Банско, а отборът ще отседне в комплекс "Пири". От 28 юни до 8 юли съставът ще бъде на лагер в Тирол. Там тимът ще изиграе пет контроли срещу класни съперници, за да влезе в час преди квалификациите за вли­зане в Лига Европа. Клубът има подписани договори за проверките с всичките ти­мове.

Първият спаринг е на 30 юни. В него Локомотив ще премери сили със словашкия Сеница. През изминалия сезон то­зи тим завърши на 4-о място в местното първенство. На 2 юли черно-белите ще се изпра­вят срещу шампиона на Грузия Зестафони. На следващия ден ще се срещнат първенеца на Румъния ЧФР Клуж. След още два дни Локо ще играе с тре­тия в полското първенство Легия Варшава. Последният спаринг на отбора в Австрия е с друг тим от северната ни съседка - гранда от Букурещ Стяуа. Той е на 7 юли.

На 11 юли пък ще се играе двубоят за Суперкупата с Лудогорец. Срещата е на стадион "Лазур" в Бургас. На 19-и отборът пък ще започ­не участието си в Лига Ев­ропа.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).