Тунчев избра Лудогорец пред Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
08:58 / 14.06.2012
7119
Бившият национален състезател Александър Тунчев започна тренировки вчера с шампионите от Лудогорец, съобщиха за БТА от клуба. Бившият футболист на Локомотив (Пловдив), Хебър и ЦСКА обаче все още не е подписал договор, като преди това трябва да премине медицински тестове. Тунчев все още има договорни отношения с английския Лестър, който изтича в края на месеца. Бранителят имаше оферта да премине в лондонския Кристъл Палас, но според английските медии не е издържал медицинските тестове и орлите от Лондон са се отказали от услугите му.

Лудогорец се нуждае от още един централен защитник, тъй като словакът Лубомир Гулдан е много бавен, когато срещу него има бързи нападатели и не се справя. Сънародникът му Мариян Ярабица пък пропусна почти цялата година заради травма и неговото положение е неясно. Треньорът Ивайло Петев има нужда от подсилване на центъра на защитата, както и от още един атакуващ играч.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).