Кирил Андонов: Мачът с Беласица решава бъдещето ни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:25 / 06.12.2007
4907
На днешната пресконференция преди двубоя на Ботев с Беласица присъства единствено помощник-треньорът на „жълто-черните" Кирил Андонов. Старши-треньорът Тенчо Тенев е в София и за това неговият помощник отговаряше на журналистическите въпроси. Андонов заяви, че в тима няма контузени с изключение на Георги Какалов. Все пак има реален шанс таранът да попадне в групата за мача със Славия, дори и за срещата с Беласица. Лилчо Арсов е възстановен и ще е на линия за предстоящото домакинство. Андонов заяви, че изобщо не може да се говори за настроение в отбора след 0:6 от Литекс. Основната задача на треньорския щаб през седмицата е била да вдигне настроението на играчите. Според помощника мачът с Беласица се явява решаващ за бъдещето на клуба.

След мача за Купата срещу Славия в сряда отборът ще тренира още една седмица в Пловдив, след което ще бъде разпуснат. Футболистите ще бъдат събрани за подготовка на 5-6 януари. Все още не е ясно къде ще се проведат подготвителните лагери на тима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).