Златински и Венков започват с Локо, половин "А" група ги иска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
10:03 / 11.06.2012
6086
Двама от асовете на Локо Михаил Венков и Христо Златински ще започнат подготовка с Локо. Те ще останат в отбора, освен ако собственикът на "смърфовете" не реши да подпълни бюджета с продажбата им. В същото време половин "А" група се облизва за двата. Особено голям е интереса към Златински. Той е желан от Левски и ЦСКА, като е получил запитване и от Ботев.

Шансът обаче и двамата да играят в друг отбор от България е минимален. Мениджърите на двамата и Коко ДИнев вече са водили разговори с отбори от Китай, като ако се стигне до продажбата на двамата футболисти, почти сигурно те ще поемат към страната, където играе Мартин Камбуров. Ако не се стигне до трансфер в китайски отбор, Златински и Венков ще играят и през есента в Локо, тъй като български отбор не може да си позволи трансферната им сума.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).