Ферарио Спасов: Ботев няма да подражава на никого

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
17:11 / 10.06.2012
11617
Ферарио Спасов даде специално интервю за "Зона Спорт", след като застана начело на завърналия се в "А" група Ботев (Пловдив).

Специалистът говори за амбициите си в новия си клуб и призна, че основна причина да приеме предложението е вярната публика на "жълто-черните".

"Да си призная аз лично не очаквах и бях изненадан от предложението на Ботев. Приех по-бързо, отколкото аз самият съм очаквал. Отдавна съм в българския футбол и симпатизирам на всички отбори, които имат темпераментна публика, така че и това оказа влияние за решението ми.

Не ми беше приятно, че ме спрягаха за Литекс, тъй като там треньор е Христо Стоичков, а аз с него съм в много добри отношения.

Костадин Видолов, Лилчо Арсов, Сашо Димитров ще влязат в екипа ми, а Сашо Александров ще бъде спортно-технически директор.

Това, което иска от мен ръководството е отборът да играе футбол. Ако това стане мисля, че всички ще са доволни. Още сме в началото и няма място за свръхамбиции, така че не мога да давам празни обещания. Единствено мога да обещая, че ще работя с всички сили. Искам да бъдем Ботев (Пловдив) със собствен облик. Не искам на никого да приличаме и подражаваме. Да вземем качествени футболисти, които са мотивирани и искат да се развиват", коментира Спасов.

Източник: bTV



Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).