Кривия: Ботев няма да бъде като Лудогорец да хвърля космически суми за играчи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
14:19 / 08.06.2012
5442
Новият спортно-технически директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия заяви на днешната пресконференция на отбора, че вече клубът работи за селекция за новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той също така призна, че "канарчетата" няма да бъдат като отбора на Лудогорец да хвърля космически суми за футболисти, а ще се търсят играчи, от които "жълто-черните" имат нужда само.

"Работим вече по селекцията на Ботев. Ще има много нови имена, както и ще има доста, с които ще се разделим, но това е живота. Ще взимаме футболисти, които не идват само да си получават парите", отсече Александър Александров.

Кривия сподели, че са били предложени много футболисти на Ботев, след влизането му в "А" група, но не пожела да назове имена.

Той също така каза, че Ботев няма да бъде като този на Лудогорец да хвърля космически суми за футболисти, като призна, че клубът ще взима само качествени, добри чужденци, от които ще има нужда. 


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).