Президентът на Марица по стъпките на Христолов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
09:26 / 08.06.2012
8063
Президентът на Марица Марин Лeнгеров е поел по стъпките на печално известния Димитър Христолов в опита си да унищожи Марица, научи Plovdiv24.bg.

На среща между ръководствата на Ботев и Марица, президентът на "жълто-сините" е пожелал 300 000 лв., които да му бъдат давани всяка година, като той е заявил, че знае как се управлява клуб и само това е начина Марица да стане сателит на "канарчетата". 

Представителите на Ботев веднага са станали от масата за преговори и така има огромна вероятност те да се откажат в опита да съживят родния клуб на легендата Христо Стоичков.

Както е известно на всички, отборът от Кършияка е в окаяно състояние. Треньори и служители не са получавали заплати почти година. Футболистите от първия отбор получават единствено по 3 кебапчета след домакинска победа. 

Особено комично стана положението последния месец, след като служители отговарящи за поддръжката на стадиона напуснаха клуба и от тогава насам Марин Ленгеров може да бъде забелязан всеки ден, да коси тревата и да се опитва да се бори с вредителите на стадиона. 

В едно от предаванията на Plovdiv24.bg, "Vip Sport", самият Ленгеров заяви, че клубът разчита единствено на таксита на децата.

При всички опити на треньори и служители да го попитат, кога ще си получат възнагражденията, Марин Ленгеров отговаря, че Общината има да му дава много пари и когато ги получи, той ще се разплати с тях. 



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).