Ферарио Спасов: Разбрах се с шефовете на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
16:53 / 04.06.2012
6046
Ферарио Спасов със сигурност ще ръководи пловдивския Ботев от новия сезон. Това потвърди самият той "Днес постигнах принципна договорка с шефовете на Ботев Пловдив и вече може да се каже, че приемам това предизвикателство. Оттук-нататък ни предстои страшно много работа по селекция, организация, оформянето на спортно-техническия щаб. Това са неща, които не търпят отлагане и трябва да се решат в най-скоро време", заяви пред Гонг Феро.

"Имам идеи за моя щаб, но всичко ще стане ясно в края на седмицата, когато ще е официалното ми представяне. Сега все още сондирам мнения и набирам хора, които ще отговорят на това предизвикателство. Естествено, няма да се откажа и от тези постигнали голямата цел този сезон - класиране в А група", категоричен бе бившият наставник на Литекс.

"Публиката на Ботев държи отбора си години в кондиция и направи всичко възможно заедно с ръководството, клубът да се върне там където му е мястото. Моята цел и задача е да се сглоби такъв отбор, който да отговори на очакванията на многобройните фенове. Те са изстрадали дълго време отборът им да не е в елита. Затова съм наясно с предизвикателството, което поемам", добави Спасов.

"Имам много работа по селекцията и оформянето на лицето на отбора, че едва след това ще мога да говоря за конкретни цели. Аз като човек винаги съм имал амбицията да си поставям високи цели", завърши Ферарио Спасов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).