Венков: Казах на ЦСКА, че не ми се играе за тях

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:31 / 02.06.2012
4142
Левият бек на Локомотив (Пловдив) Михаил Венков призна, че вероятността да остане на "Лаута" и през новия сезон е много малка. Договорът на бранителя с "черно-белите" изтича на 30 юни, като има опция за удължаването му с една година, но той едва ли ще се възползва от нея.

"Търся си отбор в чужбина. Имам няколко варианта, но на този етап все още няма нищо конкретно. Има запитвания за мен от Белгия и други две държави, но повече подробности засега не мога да разкрия. Все пак има шанс и да остана в Локо (Пловдив), защото съм дал дума на Коко Динев, че ако не си уредя трансфер в чужбина, ще се върна", заяви бившият защитник на Литекс.

Венков разкри, че е отказал предложение от ЦСКА. "Звъняха ми от 2-3 отбора от България, включително и от ЦСКА, но им казах, че не ми се играе за тях", завърши левият бек. Той дойде на "Лаута" през миналото лято, след като не успя да си уреди трансфер в украинския Металург (Донецк).

Източник: в. "Тема спорт"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).